10. SÜNNIPÄEVATURNIIRI PILDID

 

Spordihoone juubeliturniir võrkpallis

Väike-Maarja spordihoone tähistas 10. sünnipäeva suurejoonelise võrkpalliturniiriga. Turniirile pani omal ajal nurgakivi Spordihoone endine juhataja Ants Rikberg. Seega on ka turniir  toimunud juba kümnel aastal septembris. Osalema oli kutsutud kokku 14 rahvaliiga tasemel võistkonda. Osalesid Triigi, Tamsalu, Tarvastu, Tallinna, Laekvere, Võsu, Väike-Maarja ja Koeru meeskonnad ning Rakvere, Tarvastu, Tartu Tervishoiu Kõrgkkooli, Paide, Tallinna ja  Tapa naiskonnad. Soovijaid oleks olnud rohkemgi, aga paraku on spordihoonel konstantsed mõõtmed ja ruumikamaks venitada ei saa seda ka suurema tahtmise juures. Tänu võistkondade rohkusele kujunes päev pikaks ja sportlikult pingeliseks. Nii meeste-  kui ka naiste võistkonnad olid jaotatud kaheks alagrupiks. Meeste A alagrupi kohad jagati järgmiselt: 1. Triigi, 2. „ Nulliga“ (Tallinn), 3. Tarvastu, 4. Tamsalu. B- alagrupi võitis Väike-Maarja, 2. Laekvere, 3. Koeru, 4. Võsu Volle. Kui alagrupi mänge  vaadates oleks võinud arvata, et säravaimate medalite peale mängivad Väike-Maarja ja Triigi meeskond, siis  kohamängudes riisus koore hoopis Laekvere meeskond, kes tulles kolmandat aastat järjest sünnipäevaturniiri võitjateks, sai õiguse viia rändkarikas omale päriseks riiulisse. 

  1. Laekvere
  2. Väike-Maarja
  3. Triigi
  4. Nulliga
  5. Koeru
  6. Võsu Volle
  7. Tamsalu
  8. Tarvast

Naiste A alagrupi võitis Tallinna võistkond „Ringo“, kus oma panuse andis ka tuntud raadiohääl Liis Lusmägi, teiseks Platseerus Paide Võrkpalliklubi ning kolmandaks Rakvere naised. B alagrupis olid favoriidid möödunudaastased võitjad Tartu Tervishoiu Kõrgkooli vilistlased, teiseks mängisid ennast Tapa naiskonna esindajad ning kolmandaks Tarvastu naiskond. Kohamängudes pidid kolm aastat liidripositsiooni hoidnud Tartu tüdrukud tunnistama pealinna piigade paremust. Lõplik järjestus:

  1. Ringo
  2. Tartu tervishoiu KK
  3. Paide VK
  4. Tapa
  5. Rakvere
  6. Tarvastu

Parima mängija tiitli võitlesid välja Kertu Rebane tartu naiskonnast ja Ivar Intelmann Tamsalu meeskonnast.

Meenutamaks meeleolukat sportlikku päeva sai iga turniiril osalenud mängija kingituseks Väike-Maarja valla vapi ja turniiri logoga särgi.

Suured tänud toetajatele- Väike-Maarja Vallavalitsus, Baltic Agro, Simuna Ivax, Thorsen Grupp OÜ, Tarmoren OÜ ja  Ardor OÜ,  kes võrkpallipeo kordaminekule õla alla panid ja kaasa aitasid.

 

VÄIKE-MAARJA SPORDIHOONE 10. SÜNNIPÄEVATURNIIR VÕRKPALLIS

JUHEND

I EESMÄRK
1.Populariseerida võrkpallimängu vallas ning maakonnas.
2.Selgitada Väike-Maarja Spordihoone 2017.a. turniiri võitjad nii naiste kui meeste arvestuses.

II KORRALDAMINE
Võistluste korraldaja on Väike-Maarja Spordihoone. Võistluste peakohtunik on Tarmo Rebane.

III AEG JA KOHT
Võistlused toimuvad 30.09. 2017. algusega kell 11.00 Väike-Maarja Spordihoones

IV OSAVÕTJAD
Võistlustest võivad osa võtta n.n. rahvaliiga tasemel mängivad võistkonnad. Eelregistreerimine teha meiliaadressil:

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

V VÕISTLUSSÜSTEEM

Mängitakse turniiri süsteemis kolm geimi, iga võidetud geim annab punkti. Surnud ringi puhul loetakse kokku omavahelise mängu võidetud punktid, kui need on võrdsed, siis võitja on see, kes on omavahelises mängus vähem punkte vastasele andnud. Kui ka see on võrdne loetakse kokku kõikides mängudes võidetud punktid (suurem arv võidab), selle võrdsuse korral kõikides mängudes vastasele antud punktid (väiksem arv võidab). 
Mängu pukikohtunikuks on järgmise mängu võistkonna liige.

VI MAJANDAMINE
Iga võistkonna osalustasu on 100 eurot võistkonna kohta. Seda raha kasutatakse auhindade ostmiseks ja õhtusöögi eest tasumiseks.

VII AUTASUSTAMINE
Võitnud võistkondi autasustatakse rändkarika ja medalitega. Järgnevatele kohtadele platseerunud võistkondi autasustatakse väikeste üllatusauhindadega. Eriauhinna saavad parim mees ja naisvõistleja. Võistkond, kes võidab kolm aastat järjest, või viis aastat vaheldumisi, saab karika endale.

VIII ÜLDISELT
Mängitakse Eestis ametlikult kasutusel olevate võistluspallidega, (kooskõla puudumisel otsustab palli valiku loos). Kõik juhendis määratlemata või vaidlusalased küsimused lahendab peakohtunik. Mängitakse vastavalt rahvusvahelistele võistlusmäärustele .

Vaata meid

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com